top of page
Wit marmer
krekel gold_edited.png

Gespot!

Film/podium/muziek

Bart Peeters Deluxe ook in mei 2025 in Lotto Arena
(Met voor het eerst ook een namiddag voorstelling)

Vlaanderen krijgt niet genoeg van Bart Peeters. Vanwege een volle Lotto Arena-agenda eind 2024 worden er nu extra concerten voorzien in het voorjaar 2025, waaronder ook de allereerste namiddagvoorstelling. 


Op de (voor velen) vrije dag op donderdag 1 mei 2025 geeft Bart Peeters voor het eerst een ‘matinee’ voorstelling om 14u30. 

Ook op zaterdag 3 mei wordt een extra concert (avond) voorzien. 

Tickets zijn meteen te koop via www.lotto-arena.be.


Door de aanhoudende vraag van jonge families concerteert Bart Peeters nu ook in de namiddag. Al sinds de eerste reeks Deluxe-concerten was er een aanzienlijke druk voor een concert overdag, om zo ook families met (jonge) kinderen de kans te geven om mee te genieten van deze unieke concertreeks. Dit staat nu gepland op donderdag 1 mei 2025 om 14.30 uur.


Bart Peeters kondigt vandaag niet alleen extra concerten aan maar ook de gloednieuwe single “Mannen Zijn Idioot”. Niets dan de waarheid en uit het leven gegrepen, verpakt in een popliedje. Goed voor enthousiasme bij zeker de helft van zijn publiek!

Film/podium/muziek

Jaap Reesema gaat dit najaar op theatertournee door Vlaanderen

Antwerpen, Brugge, Gent en Hasselt

Na zijn  indrukwekkende passages in VTM’s ‘Liefde voor Muziek’ (solo en met Regi)  en concerten in de Lotto Arena en Stadsschouwburg Antwerpen komt Jaap  dit najaar opnieuw naar de Vlaamse theaters met de tour "Laat me nooit meer los"

De ticketverkoop start op vrijdag 5 april om 10 uur via www.ticketmaster.be.

Het is overduidelijk dat de Vlaamse fans Jaap Reesema in hun harten hebben gesloten. Dat bewijzen zijn twee uitverkochte concerten dit weekend in de Lotto Arena, en een uitverkocht theaterconcert in Antwerpen afgelopen september.

De Nederlander met de warme en herkenbare stem weet duidelijk de perfecte balans te vinden tussen prachtige ballads en uptempo songs. Die  brengt hij dit najaar met zijn liveband in Stadsschouwburg Antwerpen (25  oktober), Concertgebouw Brugge (15 november), Capitole Gent (13  december) en Trixxo Theater Hasselt (14 december).


Met  onder andere ‘Nu Wij Niet Meer Praten' (met Pommelien Thijs), 'Papa',  ‘Kom Wat Dichterbij’ (met Regi), ‘Code Rood’ (met Lea Rue) en ‘Mijn  Kleine Presidentje’ heeft hij al een behoorlijk aantal hits op zijn naam  staan.

Velen  daarvan staan op zijn laatste album ‘Als je voor me staat’ die nog een  paar andere parels omvat zoals bijvoorbeeld het prachtige ‘Met Ogen  Open’ en ‘Alles Komt Goed’. Onlangs bracht hij samen met de Amerikaan  Gavin DeGraw nog de single 'Laat Me Nooit Meer Los (Never Let Me Go)'  uit.

De ticketverkoop voor Jaaps nieuwe theatertournee “Laat me nooit meer los” via www.jaapreesema.nl.

Film/podium/muziek

West-Vlaamse onderneemster Amélie Allaert brengt met Prima Donna Events klassiek ballet naar het brede publiek

In  2019 zag productiehuis Prima Donna Events het levenslicht en vestigde  zich snel als vaste waarde binnen de aanbieders van klassieke dans,  ballet en opera in België.

Na de  nodige ervaring te hebben opgedaan bij productiehuis Music Hall en  gedreven door een passie voor het klassieke genre, besloot de  West-Vlaamse Amélie Allaert haar eigen weg te gaan.

De  missie van Prima Donna Events is duidelijk: klassieke voorstellingen  voorschotelen aan een zo breed mogelijk publiek. Ook jongeren laten  proeven van grandioze meesterwerken en hen kennis laten maken met de  grandeur van de klassiek entertainmentvorm, is een absolute drijfveer.

Een  uitmuntend kwalitatieve productie, ijzersterke storyteling en de  grootste internationale talenten zijn daarbij niet te missen  ingrediënten.


Jouw  magazine kon, net voor de aanvang van de voorstelling Beauty and The  beast een praatje maken met Amélie die ons haar passie voor haar bedrijf  meteen liet voelen. Amélie kent de eventwereld reeds langer door haar  ervaring bij het bedrijf van haar vader, Music Hall.  Prima Donna events  is haar “ kind” waarmee ze de drempel bij iedereen heel laag wil houden  voor dit klassieke luik. Klassieke muziek is namelijk de oorsprong van alles…


Alle info over de komende voorstellingen vindt je terug op www.primadonnaevents.be

bottom of page