top of page
Afbeelding1.jpg

Geniet en Relax

Chateau & Villages Castigno

La douce France, voorzichtig zet ik reeds een charleston in wanneer ik het woord Parijs hoor, maar helemaal kriekezot word ik als ze het over de Languedoc hebben…Noem het een ontdekkingstocht in Assignan, een ingeslapen dorpje van zo’n 138 zielen, voor mensen die last hebben van de winterblues is dit dé uitgelezen bestemming, welkom in Chateau & Villages Castigno, het volledige reisverslag van onze redacteur, Mario De Wilde, lees je in de maart editie van ons magazine…en wie weet kriebelt het dan ook om jouw koffers te pakken en richting Castigno te trekken?

WIN - een 3 -daags verblijf op basis van kamer met ontbijt voor 2 personen - die klaar liggen op onze redactie, deelnemen kan via een mailtje naar win@imagomagazine.be met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer of klik op onderstaande knop.

Afbeelding1.jpg

Geniet en relax

Win je eigen chocolade, met dank aan Dominique Persoone

We geven, met dank aan Dominique Persoone, graag een flink aantal vouchers t.w.v. € 25 weg aan de zoetebekken onder onze lezers.

Ben je een chocoladeliefhebber? Deelnemen kan via een mailtje naar win@imagomagazine.be met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer of klik op onderstaande knop.
De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Alvast succes!

Afbeelding1.jpg

Geniet en relax

MEN³, voor mannen.

IMAGO magazine mag 25 MEN³ Time out Moisturizer twv € 78,- weggeven.
Dé perfecte bescherming voor wind, regen, koude… tijdens het fietsen.
Wil je kans maken op een van deze all-in one MENcare dagverzorgingen
Scan de QR code. De actie loopt tot 15 april. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

bottom of page