Kunstboek ‘Durbuy’

“Toen Marc Coucke mij vroeg om het veranderende karakter en de vele nieuwe accenten van Durbuy in al hun authenticiteit in een beeldverhaal te brengen, heb ik niet geaarzeld. De ondernemer charmeert mij vooral met zijn oprechte visie waarmee hij alle fijne en avontuurlijke aspecten van het kleinste stadje ter wereld en zijn directe omgeving nieuwe zuurstof geeft.

Ik vond er ook Wout Bru terug. De topchef die ik al ken van in zijn prille stagejaren in de Provence waar hij uitgroeide tot een culinair begrip. Bart Maerten leerde ik in Durbuy kennen. Met heel veel appreciatie voor zijn geschiedenis daar en zijn knappe invulling van avontuurlijk ondernemen.

Dit boek is een ode aan het verleden, het heden én de toekomst van een parel in onze Ardennen. Vol sterke ondernemertips, culinair genot en kunstzinnige sensualiteit.
Vol goesting.” – Henk van Cauwenbergh

Via Imago Life Style magazine kan je er snel en op tijd bij zijn om dit boek te bestellen voor het zal uitverkocht zijn.

Kunstboek met Hardcover mat gelamineerd met goudfolie / Gouden leeslint / Druk: integraal quadri + goud / Grootformaat 275 x 390 mm / 285 pagina’s / 288 illustraties / Tweetalige editie: Nederlands – Frans.

Dit kan u doen door een e-mail te sturen naar martine.colon@pandora.be met de bevestiging “Ik koop het boek Durbuy” ,

prijs 79,90 Euro, te storten op MAJA Publishing bvba op rekeningnr BE02 7340 3721 2340 met referentie “Durbuy” en vermelding van uw volledig adres (incl tel. nr.). Het boek zal u na betaling worden opgestuurd of persoonlijk bezorgd via onze sales.