Gent Jazz Festival & Jazz Middelheim

De tijden dat festivals gelinkt werden aan modder, vettig eten en ongewassen bezoekers zijn officieel voorbij, anno 2017 bieden organisaties steeds vaker pakketten aan waarbij een combinatie van internationale artiesten, kwalitatief eten en een unieke omgeving hand in hand gaan. Zo ook bij Jazz & Muziek, de organisatie achter onder andere Gent Jazz Festival en Jazz Middelheim.


Zowel in juli als in augustus zorgt Jazz & Muziek voor een reeks exclusieve concerten van internationale topartiesten, die u op Belgische bodem enkel op hun evenementen aan het werk kan zien. Zo staat Gent Jazz Festival van begin tot midden juli voor een prachtige en unieke belevenis met artiesten als de Amerikaanse diva Grace Jones, piano virtuoos Herbie Hancock, de zoet gestemde Norah Jones, jazzlegende Wayne Shorter, Belgische trots Trixie Whitley en de spraakmakende Peter Doherty.

Zo ook in augustus trekken ze die lijn door naar het Antwerpse Park Den Brandt tijdens Jazz Middelheim. Met Ierse blueslegende Van Morrison, saxofoonvernieuwer Charles Lloyd, jazzreus Randy Weston en de meest gerespecteerde der Britse acts, The Cinematic Orchestra.

Geïnteresseerd in een hospitality arrangement voor Gent Jazz Festival of Jazz Middelheim?

Hierbij een overzicht van de faciliteiten:
• Toegang tot het festivalterrein en tot de vipzones
• Culinaire verwennerijen door Frank Fol en Seppe Nobels
• Een ruime keuze aan dranken in de verschillende bars
• Gereserveerde zitplaatsen in de concerttent
• VIP-parking en shuttles die u naar de ingang van het festival brengen

Voor meer informatie over de arrangementen neemt u contact op met vip@jazz.be.